lauantai 24. huhtikuuta 2010

Patong Beach ja Ko Phi Phi

Eilinen paiva Patongilla meni ihan vaan rannalla maaten. Tulin ottaneeksi rannalla halvan pedikyyrin (100bh=2euroa) ja paivan lopuksi viela tunnin thai-hieronnan (200bhatia=4euroa). Hieronta oli aivan taivaallinen, kaksi vanhempaa rouvaa runttasi menemaan niin etta oikein tuntui. Ei oikein tiennyt mihin sattui ja mika tuntui hyvalta, kun kaksi katta on kiinni ylakropassa ja kaksi jaloissa. Mutta jalkeenpain olo oli mahtava!
Rantsulta tullessa kavin ostamassa lipun botskiin Ko Phi Phille ja tulin ostaneeksi tyhmyyttani meno-paluun, kun "sai niin halvalla" - pelkka meno olis ollu 400bh, meno-paluu 650bh. Myohemmin pahkaillessani paatin kuitenkin etten ehka palaa Phuketiin ollenkaan vaan jatkan matkaa toisen/toisten saarien kautta Krabille. Anyways, pieni internet-pyshdys, hotellille suihkuun ja ruoan hakuun. Paadyin illan paatteeksi menemaan laheiseen ostoskeskukseen leffaan ja ainoa mika sillon just meni oli Disneyn uus animaatio Princess and the Frog, joka oli ihan ok. Hotellilla ei syysta tai toisesta meinannut tulla uni ja herailin koko yon pienimpaankin aaneen. Mutta ei se mitaan, ku on paivalla aikaa rentoutua.
Aamulla aikaisin ylos ja minibussi tuli hakemaan klo 7 jalkeen hotellilta. Suunta Phuketin kaupunkiin ja satamaan ja sielta japanilaisturisteilla lastatulla laivalla tanne Ko Phi Phille. Matka kesti laivalla 1,5h ja se meni lahinna nukkuen. Satamasta bongasin heti ilmaisen kuljetuslaivan resortille, jota olin jo Lonely Planetista kattellu ja kun he lupasivat bungalovin 800bhatia/yo (16-17euroa), niin lahdin pitkahanta veneella kohti Viking Resortia. Lonely Planetissa sanottiin, etta se on lahella palveluita, mutta kuitenkin rauhallinen paikka. Aivan paratiisi!!!! Sain oman pikku bajamaja nelosen, joka ei kylla ole mikaan bajamaja, vaan oikein hieno ja siisti bungalovi tuulettimen kera. Saarella saastetaan sahkoa, joten sahkot on poikki mokeista klo 10-18 valisena aikana, mutta silloin voi tulla tanna ravinteliin kayttamaan sahkovehkeita yms. jos on tarvis. Resort on rakennettu kahden yksityisen pienen biitsin rannalle - aivan ihana paikka!! Bungalovin kuistilla on oma riippumatto, jota lahden ihan kohta kokeilemaan. Maksoin saman tien tullessani kolme yota, joten olen taalla ainakin keskiviikkoon saakka. Tassa ravintolassa on ilmainen netti, joten aina valilla paasen tannekin katselemaan.
Etta sellaista tanne talla kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti