maanantai 3. toukokuuta 2010

Tergui Bangkokin lentokentalta - taas

Dodii. Eilen iltatorilla kuljeskelun ja torikaraokesta nautiskelemisen jalkeen paatin hemmotella itseani ensin Fish Massagella (jalat vesitankkiin, joka on taynna pienia kaloja, jotka tulee syomaan jaloista kuollutta ihoa ym.) ja sen jalkeen Thai-hieronnalla, joka suoritettiin ihan siina torin laidalla nojatuolissa istuen. Siina tatin mua rusikoidessa ohi sattui kulkemaan mun Ko Lantan resortin omistaja, pohjois-irlantilainen Kim, jonka kanssa sitten paadyttiin hotelliemme lahelle pariin pubiin muutamalle huurteiselle. Hyvaa kaljaa, hyvaa ruokaa ja hyvaa seuraa = taydellinen viimeinen ilta Thaimaassa.
Aamulla ulos, ylos ja aamiaiselle. Kavin viela vahan shoppailemassa ja tuhlaamassa viimeisia bhateja, sen jalkeen check-out hotellista ja naapurikauneussalonkiin hemmotteluhoitoihin. Ensin vajaan tunnin kestanyt foot scrub + jalkahieronta, sitten tunnin aloe vera hieronta (hyva palaneelle iholle, talla kertaa ne kaytti jaakylmaa aloe vera-uutetta - jaiks!!!) ja sitten pikainen manikyyri. Manikyyri meni ihan pilalle, kun jouduin lahtemaan ennen lakan kuivumista takas hotellille, mutta ei sen hintakaan kovin paha ollut. Koko setin hinta oli 800bhatia eli n.18euroa. Ei paha, vaikkei mikaan halvinkaan taalla pain.
Klo 13 tuli taksi hakemaan ja heitti mun kentalle. Check-in ja ylakertaan lounastamaan. Lento oli erittain tapahtumakoyha ja saavuin Bangkokiin hyvin levanneena ennen klo 17. Klo 18 maissa kavinn tsekkautumassa illan lennolle ja olisin paassyt business luokkaan (kun olin suostunut sillon pari vkoa sitten vaihtamaan lennon), mutta multa puuttui lentoyhtion kanta-asiakaskortti, joka kuulemma vaaditaan kaikilta business luokassa. Damn.
Taalla kentalla olen nyt hengaillut jo useamman tunnin ja tulen viela tata hengailua myos jatkamaan. Lento taalta Amsterdamiin on ainakin 2h myohassa (lahtee aikaisintaan ko 01:30), joten missaan jatkolennon Damista Helsinkiin. Tupla-damn. Saa nahda kauanko joudun Damissa kentalla hengailemaan, taalla ne ei kuulemma voi vaihtaa mun jatkolentoa seuraavaan. Mutta toivottavasti ja luultavasti paasen kuitenkin Suomeen jossain vaiheessa tiistaita. Peukut pystyyn!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti